Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Motorola XT420 walkie talkie

Artikkelnr:
Moto_RMP0166BHLAA
Audio Output:
1500 mW
Kanalbredde:
12.5kHz
Private koder:
219 koder (CTCSS 38, DCS 181)
Vekt:
Ca. 250 gr
Kapsling:
IP55
Frekvens (MHz) :
PMR446 (446.00 – 446.1)
Antall kanaler :
8 kanaler
Batterielevetid:
Opp til 20 t med "save on"
Militær standard:
810 C,D,E,F og G
Lagerstatus:
Pris:
2 390,00 kr
Antall:

Motorola XT420 er en 2-veis radio som gjør at brukeren kan kommunisere direkte, raskt og enkelt. Radioen gir en skarp, klar lyd, har en eksepsjonell holdbarhet og fungerer bra selv under tøffe forhold.

Radioen opererer uten abonnement eller tellerskritt på PMR446 ulisensierte frekvenser. Radioen har 8 kanaler og 219 valgfrie privatkoder for å bidra til å sikre et klart signal.

Fire programmerbare knapper gir rask og enkel tilgang til de mest brukte funksjoner. Aktiverer handsfree med eller uten bruk av ekstrautstyr. Forbedret lydkvalitet, et robust design, og en brukervennlig programvare gjør denne radioen til et utmerket arbeidsverktøy på mange arbeidsplasser. Kraftig 1500 mW høyttaler sikrer klar kommunikasjon uten forstyrrende elementer i støyende omgivelser.

Enten du koordinerer ressurser på en byggeplass eller står midt i et produksjonslokale i en industribedrift, er Motorola XT460 2-veis radio testet for å vare. Radioen oppfyller militære spesifikasjoner for tetthet mot støv, vind, støt, vibrasjoner og andre ugunstige forhold.

Motorola XT420's dekning er helt opp til 16.250 m2, ca. 13 etasjer eller en avstand på ca. 9 km i rett linje (avhengig av forholdene). Et bærehylster med dreibar belteklips lar brukeren rotere radioen til å passe godt og som gjør at man kan jobbe og bevege seg fritt. Radioen har et antibakterielt belegg som bidrar til å hindre vekst av mugg og bakterier på overflaten av radioen.

Dataprogrammet "Customer Programmering Software" er så lett å bruke, og programmet fungerer på en hvilken som helst datamaskin. (CPS er tilgjengelig som gratis nedlasting). Alle radioene gjennomgår Motorolas unike Accelerated Life Testing (ALT), som er en anerkjent laboratorietest.

Standardpakken inneholder:

• XT420 Radio
• Standard Li - Ion batteri
• Standard Drop-in ladestasjon og strømforsyning
• Dreibar belteklips
• Brukerveiledning og sikkerhetshåndbok

Som tilbehør finnes headsett, øreplugger, batterier etc. (Se tilbehør).

Produkter

Vis priser inkl mva