Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

Leica Lino L2G+ grønn krysslaser

Artikkelnr:
LE817856
Batterier :
4 stk AA 1,5V
IP:
54
Rekkevidde med detektor:
> 30 m
Nøyaktighet oppretting ved 5 m:
± 1,0 mm
Rekkevidde :
Opp til15 m
Lagerstatus:
Pris:
5 408,00 kr
Antall:

Leica Lino L2G+ er en nøyaktig, enkelt og rask krysslaser, med grønn laserstråle og opptil 400% bedre synlighet. Den utvidede vinkelrekkevidden sikrer enestående synlighet og forlengelse av laserlinjene, og tillater dermed perfekt oppvatring og oppretting fra lang avstand. Utgangsvinkelen på laserstrålen er på over 180º.
Det er ikke nødvendig med omfattende innretting av laseren for å få horisontale eller vertikale linjer. Krysslaseren har et selvnivelleringsområde på ± 4 º. Hvis vinkelavviket er større, vil ikke enheten overføre noen linjer og feil unngås.

Over 180º utgangsvinkel og en kraftig laser gir større rekkevidde. Det er f. eks. mulig å overføre referansepunkter fra én vegg til den neste. Pulsfunksjonen er ikke bare en strømbesparende funksjon, den gjør det dessuten mulig å lokalisere laserlinjen med hjelp av en laserdetektor, selv ved veldig sterkt lys. Du kan slå av selvnivelleringsfunksjonen manuelt med låsehendelen. Laserlinjen kan overføres i en vilkårlig vinkel. Låsfunksjonen fungerer også som en transportsikring.

Produkter

Vis priser inkl mva