Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
HygroTrac fuktovervåkningsystem
HygroTrac fuktovervåkningsystem

HygroTrac fuktovervåkningsystem

Batterilevetid:
15 til 20 år
Rekkevidde:
40 til100m
Antall sensorer:
Inntil 600
Grensesnitt:
GSM, WiFi, ADSL
Lagerstatus:
Lagerstatus

HygroTrac er et enkel og kostnadseffektivt system for overvåking av fuktighet eksternt i bygninger. Systemet fjernovervåker fuktmålingene i et bygg eller en konstruksjon via en hjemmeside.  Det er ikke nødvendig med tidkrevende kabelstrekk. Et nødvendig antall fuktfølere legges ut trådløst, og disse sender så målingene til en sentralenhet som er tilkoblet internett. Systemet fungerer som et hvilket som helst trådløst nettverk. 

Hver sensor (ca. på størrelse med en fyrstikkeske) leser av vekt % i treverk, RH, temperatur, duggpunkt, kontinuerlig. Det er lang batterilevetid på sensorene, noe som gjør at sensorene også kan plasseres på vanskelig tilgjengelige steder, slik som kryprom og loft eller bygges inne i selve byggekonstruksjonen. Sensorene har internminne på 64K, slik at verdiene alltid blir tatt vare på, for eksempel ved strømbrudd.
Gateway har innebygget WiFi og GSM modem, i tillegg til opplegg for LAN. Via din egen internettside, kan hver eneste sensor programmeres med alarmpunkter. Dersom det aktiveres en alarm vil brukeren automatisk bli varslet via e-post. Gateway har også et internt minne på 4GB holder til mange års bruk. 

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies