Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Fluke a3002 FC trådløs AC/DC-strømmodul
Fluke a3002 FC trådløs AC/DC-strømmodul

Fluke a3002 FC trådløs AC/DC-strømmodul

Artikkelnr:
4459442
El-nummer:
8091144
Batterilevetid:
400 timer
Minne:
65000 målinger
Måleområde i410:
400A AC / 400A DC
Måleområde i1010:
600A AC/ 1000A DC
Nøyaktighet AC:
(1,0 % + 3)
Nøyaktighet DC:
(0,5 % + 3)
Oppløsning AC/DC:
0,1A
Lagerstatus:
Utsolgt
Pris:
1 702 kr
Antall:

En fullt funksjonell AC/DC-strømmåler med sann RMS som trådløst overfører målinger til Fluke Connect kompatible enheter og Fluke Connect app. Fluke a3002 FC er laget for å brukes sammen med i410 eller i1010 AC/DC-strømtenger (følger ikke med modulen).

Leveres med magnetisk oppheng.

Fluke Connect appen for iPhone og Android lar deg overføre måledata til din smarttelefon, og sikkert dele disse med andre gjennom smarte og nyttige lagrings- og kommunikasjonsløsninger.

Se det. Lagre det. Del det.

Alle fakta, ute i felten. Fluke a3002 FC trådløs AC/DC-strømmodul er en del av en serie trådløse testverktøy som gjør at du kan dele testdata ved hjelp av Fluke Connect™-appen med ShareLive™-videosamtaler.

Trådløse testverktøy i Fluke Connect-serien sørger for at verktøyene, og ikke kroppen din, havner i nærheten av strømførende elektriske paneler. Det er enkelt. Koble til a3002 FC trådløs strømmodul eller en av de andre eksterne Fluke Connect-modulene, og les av resultatene på det trådløse Fluke Connect-multimeteret, eller en bærbar PC på trygg avstand.

Enda bedre er det at Fluke Connect-testverktøyene kan sende måleresultater til smarttelefonen din, slik at du kan lagre og dele målinger fra felten med teamet ditt, når som helst og hvor som helst.

Ikke kjør deg helt fast mens du isolerer periodiske elektriske feil

Timing betyr alt når du prøver å finne et periodisk problem, og det som er vanskelig, er at det ikke alltid dukker opp når måleren er koblet til. Vi har løst dette problemet med Fluke Connect – la de eksterne modulene være koblet til for å logge målinger, og ta deg av andre problemer i mellomtiden. Deretter kan du laste ned dataene for videre analyser.

Arbeid trygt i nærheten av elektriske paneler samtidig som du har på deg mindre verneutstyr

Verneutstyr kan redde livet ditt, men det er klumpete, varmt og vanskelig å arbeide i. Med Fluke Connect trenger du ikke arbeide foran strømførende, åpne paneler eller farlige maskiner / maskiner i bevegelse.

Se for deg at du kan få tilgang til sanntidsavlesninger uten at du må være i nærheten av det strømførende panelet. Det er enkelt. Bare koble fra strømmen på skapet, åpne tavlen mens du har på deg personlig verneutstyr, og koble til en eller flere a3002 FC-moduler. Lukk skapet, koble til strømmen igjen, og la Fluke Connect-systemet gjøre arbeidet. Dermed reduseres faren for lysbuer ved at du holder deg unna farlige målesituasjoner.

Det er nå raskere og billigere å teste trefase

Når du har koblet fra strømmen på skapet, kobler du en Fluke Connect-strømtang til hver fase. Lukk skapet, koble til strømmen igjen, og begynn å utføre avlesninger. Det som tidligere tok flere timer og krevde kostbart utstyr, kan nå utføres på noen minutter med et rimelig, trådløst Fluke Connect-system.

Utfør trefasemålinger på 1/3 av tiden. Koble til en bærbar PC, og gå fra logging til analyse og diagnose.

Du kan løse problemer raskere ved å se sanntidsmålinger fra flere testpunkter på samme skjerm. Ved hjelp av a3002 FC strømtangmoduler med enten Fluke i410 eller i1010 AC/DC-strømtenger (følger ikke med modulen) kan du gjøre følgende:

  • Utføre trefasemålinger på 1/3 av tiden det tar med eldre metoder.
  • Sende data til en bærbar PC, og gå fra logging til analyse og diagnose.
  • Registrere over tid for å overvåke endringer i kretslasten i løpet av en time, et skift eller en uke.
  • Bruke Fluke Connect trådløs USB-adapter til å samle inn loggede data fra eksterne moduler ved å gå forbi en modul i drift og laste ned loggede data.
  • Utføre analyser med datamaskinen din og dele resultatene ved hjelp av Fluke Cloud™-lagring og ShareLive™-videosamtaler vise data eller grafer for å få innspill fra teammedlemmer.

Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies