Vennligst angi hva slags kunde du er:
Meny
Søk
Handlekurv
0 kr
23 30 21 00
Forstørr bilde
Fluke BT521 avansert batteritester
Fluke BT521 avansert batteritester

Fluke BT521 avansert batteritester

Artikkelnr:
4489996
Modell:
BT521
Lagerstatus:
Utsolgt
Pris:
52 571 kr
Modell:
Antall:

Fluke 500-serien batterianalysator er ideelle testverktøy for vedlikehold, feilsøking og ytelsestesting av individuelle stasjonære batterier og batteribanker som brukes i kritisk batteribackup-områder. Det intuitive brukergrensesnittet, kompakte designet og den solide konstruksjonen sikrer optimal ytelse, nøyaktige testresultater og pålitelighet. Fluke 500-serien batterianalysatorer dekker et bredt spekter av batteritestfunksjoner som spenner fra DC-spenning og motstandstester til full tilstandstesting ved hjelp av en automatisert strengfunksjonstesting og testprobe-integrert infrarødt temperaturmålesystem. 500-serien av batterianalysatorer er utformet for måling på stasjonære batterier av alle typer.

BT521 lar deg utføre nøkkelmålinger som batterimotstand, dc og ac-spenning, dc og ac-strøm, rippelspenning, frekvens og batteritemperatur. Sekvensmålemodus muliggjør automatisk eller manuell sekvenstesting av batteristrenger med automatisk lagring av måleverdier for spenning, motstand og temperatur (med BTL21 intelligent testprobe). Alle måleverdier blir automatisk registrert under testing, og kan gjennomgås på instrumentet før du laster ned til PC for videre bearbeiding og rapportering. Et optimalisert brukergrensesnitt sikrer at du registrerer de riktige dataene hver gang, og de kombinerte visuelle og lydmessige tilbakemeldingene reduserer risikoen for målingsforvirring.

BT521 leveres i myk bæreveske med instrument, 4-leders testpinnesett, BTL10 enkel testleder (sett), TL175 testledninger med adapter, L300 påmonterbar LED-lommelykt, BTL21 intelligent testprobesett (m/utvider og temp.føler), i410 AC/DC-strømtang, BP500 lithium-ion batteri, BC500 lader, FlukeView programvare (m/mini-USB kabel for datakommunikasjon), magnetoppheng, skulderreim, beltestropp, batterimerker og reservesikringer.

Se datablad for oversikt over de forskjellige modellene og tilbehør.





Produkter

Service
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
TLF: 23 30 21 00 

Personvernerklæring

Kontakt   
Enebakkveien 150 - 0680 Oslo
E-post: salg@instrumentcompaniet.no

Informasjonskapsler/cookies