Meny
Søk
Handlekurv
0,00 kr
23 30 21 00
Produktbilde
Forstørr bilde

FLIR E85 termografikamera

Artikkelnr:
FLIR E85
Termisk følsomhet:
<0,03°C
Detektor:
384 × 299 piksler
Fokus:
Auto/Manuell
GPS/Kompass:
Ja
Visuelt kamera:
5 Mpx/LED lys
Zoom :
1-4x dig. zoom
Bluetooth, WiFi:
Ja
MeterLink:
Ja
Kapslingsgrad :
IP54
Temperaturområdet:
-20°C - +1200°C
Skjermstørrelse:
4"
Tidsopptak:
Nei
Videoopptak:
Ja
Lagerstatus:

FLIR E85 har innebygd digitalkamera på 5 megapiksler og kraftig LED-belysning for gode digtalbilder. Sistnevnte muliggjør effektiv kontroll også i miljøer med svak og mørk belysning. Kameraet har bilde-i-bilde funksjon, MSX og mulighet for lydopptak og videoopptak. Med MSX funksjonen er det vesentlig enklere å lokalisere de forskjellige komponenter i bilde noe som gjør feilsøking og analysering enklere. FLIR E85 kan også benytte ulike type linser, eks vidvinkel og telelinse. Linsene er kalibrert og kan således brukes mellom ulike FLIR kamera.

Ved hjelp av funksjonen MeterLink* kommuniserer termografikameraet trådløst med FLIR's test og måleinstrumenter, eks CM78, DM93 og MR77 (måler temperatur, fuktighet og strøm, spenning etc). Dette gir brukeren uvurderlig kunnskap om forholdene rundt måleproblemet. FLIR E85 har både WiFi og Bluetooth noe som gir mulighet for kommunikasjon med smarttelefoner og lesebrett (Apple, Android og Windows), og dermed mulighet for redigering og rapportering på selve måleplassen. Kamera betjenes enten ved hjelp at touch skjermen eller med knappene som er plassert under skjermen. Alle bilder tagges med GPS lokasjon.

FLIR E85 har en skjerm på 4", en detektor med oppløsning på 384 x 299 pixler og funksjon for Auto Orientation. Kameraet har 3 bevegelig temperaturpunkteter, Max/Min og middelverdi og automatisk lokalisering av varmeste og kaldeste punkt.

FLIR E85 har integrert avstandsmåler og måleområde opp til 1500°C.

For videre analyse og utskrift av rapporter benyttes FLIR Tools programvare. Denne kan i tillegg oppgraderes til + versjonen for profesjonell bruk. I programvaren kan man benytte funksjonen UltraMax og således oppnå 4 ganger så høy oppløsning på IR bildene.

FLIR E85 leveres komplett i koffert med 2 stk. batterier, lader, linsedeksel, USB-kabel,HDMI kabel, strømforsyning, 8 GB SD-kort, håndreim, kalibreringssertifikat, brukerveiledning,og FLIR Tools programvare for Windows og MAC.

Produkter

Vis priser inkl mva